//#/ Soutěž v KoMenTeCh ZAPOJ SE!!! //#/
#Klikni ►SEM◄ a bud známejší než jsi ted!!!!!!!!!!!!!!!!!! (zaregistruj se!)#
Tady pls hlásněte!!♥
SONP --►VerRy & LusSy

#//#/VerRyNDA & LusSyNDA

Diskografie a Filmografie

31. října 2008 v 14:41 | Lusy |  ♪ Avrilka ♪
Diskografie:
Album
2007
2004
2003
2002
Singl
2002
2002


Filmografie:

Jako herečka:
2007 -Osobní Spravedlnost (The Flock) role: Beatrice Bell
2006 -Fast Food Nation (Fast Food Nation) role: Alice
2006 -Za plotem (Over the Hedge) role: Heather
1996 -
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Pokud byste chtěli s něčím poradit napište na tuto adresu: pusinkyyyyy@seznam.cz

Vaše •×VerRyNDA & LusSyNDA×