//#/ Soutěž v KoMenTeCh ZAPOJ SE!!! //#/
#Klikni ►SEM◄ a bud známejší než jsi ted!!!!!!!!!!!!!!!!!! (zaregistruj se!)#
Tady pls hlásněte!!♥
SONP --►VerRy & LusSy

#//#/VerRyNDA & LusSyNDA

Ashleina Diskografie a Filmografie

31. října 2008 v 14:46 | Lusy |  ♪ Ashley Tisdale ♪
Diskografie ▒
Ash má zatím jen jedno CD, ale písničky má nádherné :))
2007
- Headstrong
1
Intro
2
So Much For You
3
He Said, She Said
4
Be good to me
5
Nat like that
6
Unlove you
7
Posityvity
8
Love me for me
9
Goin' Crazy
10
Over it
11
Don't Touch (The zoom song)
12
We'll Be together
13
Headstrong
14
Suddenly

Filmografie ▒

2008 -Muzikál ze střední 3 (High School Musical 3: Senior Year) role: Sharpay Evans
2008 -Picture This (Picture This) role: Mandy Gilbert
2007 -Bring It On: In It to Win It (Bring It On: In It to Win It) role: sama sebe
2007 -Muzikál ze střední 2 (High School Musical 2) role: Sharpay Evans
2006 -High School Musical (High School Musical) role: Sharpay Evans
2002 -Kim Possible (Kim Possible) role: Camille Leon
2001 -Donnie Darko (Donnie Darko) role: Kim, Dorky Girl
1998 -Život brouka (Bug's Life, A) role: Lead Blueberry Scout

Jako producentka
2008 -Picture This (Picture This)



 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
Pokud byste chtěli s něčím poradit napište na tuto adresu: pusinkyyyyy@seznam.cz

Vaše •×VerRyNDA & LusSyNDA×