//#/ Soutěž v KoMenTeCh ZAPOJ SE!!! //#/
#Klikni ►SEM◄ a bud známejší než jsi ted!!!!!!!!!!!!!!!!!! (zaregistruj se!)#
Tady pls hlásněte!!♥
SONP --►VerRy & LusSy

#//#/VerRyNDA & LusSyNDA

Říjen 2008

SB3♥♥

31. října 2008 v 17:58 | Lusy |  ♥Spřátelené BlOgY♥
Pro naše 3.SB ♥♥♥ Snád se ti to líbí =)


Je vo všém možným... ae hlavně o EMU... koukněté


Ashleina Diskografie a Filmografie

31. října 2008 v 14:46 | Lusy |  ♪ Ashley Tisdale ♪
Diskografie ▒
Ash má zatím jen jedno CD, ale písničky má nádherné :))

životopis Ashley

31. října 2008 v 14:43 | Lusy |  ♪ Ashley Tisdale ♪


Povolání: modelka, herečka, zpěvačka
Datum narození: 2.7.1985
Místo narození: West Deal, New Jersey, USA
Znamení: Rak

Životopis

Ashley Tisdale se poprvé objevila na televizní obrazovce v několika epizodách různých seriálů např.: Smart Guy, 7th Heaven, Grounded for Life, Boston Public, Strong Medicine, Charmed a Beverly Hills, 90210. Zazářila v seriálu The suite life of Zack and Cody jako chůva hlavních postav Měla také malou roli ve filmu Donnie Darko v roce 2001. Poté se Ashley Tisdale stala známou. Nejvíc ji proslavila role v televizním filmu High School Musicial a High School Musical2, kde ztvárnila zápornačku Sharpey a hrála jí více jak přesvědčivě!

Kromě herectví se věnuje také hudbě. Už ve dvanácti letech zpívala pro prezidenta USA Billa Clintona. Své první sólové album vydala 6.2.2007. Její neznámější písničky jsou Not like that, He said, she said a Suddenly.

Osobní
Rodiče: Lisa a Mike Tisdale
Sourozenci: starší sestra Jen
Adresa:
Ashley Tisdale
c/o Disney Channel
3800 W. Alameda Ave.
Burbank, CA. 91505





Diskografie a Filmografie

31. října 2008 v 14:41 | Lusy |  ♪ Avrilka ♪
Diskografie:
Album
2007
2004
2003
2002
Singl
2002
2002


Filmografie:

Jako herečka:
2007 -Osobní Spravedlnost (The Flock) role: Beatrice Bell
2006 -Fast Food Nation (Fast Food Nation) role: Alice
2006 -Za plotem (Over the Hedge) role: Heather
1996 -


SONB!!! xD

31. října 2008 v 14:16 | Lusy |  ▒ BleskovkY a Soutěže ▒


Ach jo.... Veri nás tám přihlásila... a já zase nic nwm xD
Ták plsky dejte nám hlasy!!!

◄ Tady je odkázeK ► ták plsky hlasujte!! Jmenujem se tám Veronika->Veri

Díky moOoc všem =o*


Photo Flipbook Slideshow Maker


♥Trapásek Hilary♥

31. října 2008 v 13:15 | Veri |  ♪ Hilary Duff ♪
Hil nemá moc trapasu ale přece jen sem něco našla

Jesse McCartney - Leaving Katsuya restaurant, 26 maart

31. října 2008 v 13:07 | Veri |  ♫ Jessy McCartney ♫
Jessy si vyrazil na večeři na koho asi čeká??



Životopis Jessyho♫

31. října 2008 v 13:01 | Veri |  ♫ Jessy McCartney ♫

Jessy McCartney

narození:9. dubna 1987
přezdívky:Jess, Jmac, Jmac Daddy, Double Shot, Jman
barva vlasů:blond
barva očí:zelená
rodina:otec Scot, matka Ginger, sourozenci Lea a Timmy
hobby:baseball, zpívání, holky, vodní lyžování, lyžování, surfování, hraní her na Xboxu
stav:má přítelkyni
oblíbená barva:oranžová
domácí mazlíčci:kočka Oliver

lŁphotoshoot 1

31. října 2008 v 12:44 | Veri |  ♫ Vanessa Anne Hudgens ♫

Obrázky vanessy s pejskem krásný fota.


♣CD Miley♣

31. října 2008 v 12:12 | Veri |  ♪ Miley Cyrus-Hannah Montana ♪
miley-cyrus_COM-breakout-albumcover-1
tady sou písničky které obsahuje cd:
01. Breakout
02. 7 Things
03. Driveway
04. Girls Just Wanna Have Fun
05. Full Circle
06. Fly On The Wall
07. Bottom Of The Ocean
08. Wake Up America
09. These Four Walls
10. Simple Song
11. Goodbye
12. See You Again (Rock Mafia Remix)

Miley už vydělala 16miliard!!

31. října 2008 v 11:59 | Veri |  ♪ Miley Cyrus-Hannah Montana ♪

Zpěvačka a herečka Miley Cyrus: Je jí 15 let a už vydělala 16 miliard!


×Diskografie Hil×

31. října 2008 v 11:48 | Veri
~~> Tyhle CD vydala Hil <~~

Album
2007
2006
2005
2004
2003
2002


Filmy s Hilary

31. října 2008 v 11:46 | Veri |  ♪ Hilary Duff ♪
~>> Tady všude Hil hraje :)) <~~




Jako herečka:
2008 -War, inc. (War, inc.) role: Yonica Babyyeah
2006 -Holky v balíku (Material Girls) role: Tanzie Marchetta
2005 -Dvanáct do tuctu 2 (Cheaper by the dozen 2) role: Lorraine Baker
2005 -Pan Božský (Perfect Man, The) role: Holly Hamilton
2004 -Moderní popelka (Cinderella Story, A) role: Sam Montgomery
2004 -Cesta za Ježíškem (In Search of Santa) role: Crystal
2004 -Nikdy to nevzdávej! (Raise Your Voice) role: Teresa 'Terri' Fletcher
2003 -Agent Cody Banks (Agent Cody Banks) role: Natalie Connors
2003 -Dvanáct do tuctu (Cheaper by the Dozen) role: Lorraine Baker
2003 -Italské prázdniny (The Lizzie McGuire Movie) role: Lizzie McGuire / Isabella Parichi
2002 -Cadet Kelly (Cadet Kelly) role: Cadet Kelly Collins
2001 -Slez ze stromu (Human Nature) role: Young Lila Jute
1999 -Sběratel duší (Soul Collector, The) role: Ellie
1998 -Casper a Wendy (Casper Meets Wendy) role: Wendy


☼kreslená Hil◘

31. října 2008 v 11:43 | Veri


Hej tak tohle je vážně umění =o)

Hilary Duff


Pokud byste chtěli s něčím poradit napište na tuto adresu: pusinkyyyyy@seznam.cz

Vaše •×VerRyNDA & LusSyNDA×